Opleidingen worden geladen...

Opleidingen

Je wil een opleiding volgen?

INTEC BRUSSEL biedt professionele en hands-on IT-opleidingen voor werkzoekenden aan. Droom je van een beroep met een toekomst, ben je gepassioneerd door technologie en steeds mee met de laatste trends? Dan zit je bij ons op je plaats.

Waarom kiezen voor INTEC BRUSSEL?

Begeleiding en bedrijfscontacten

Wanneer je bij INTEC BRUSSEL start met een opleiding, dan kan je rekenen op een uitgebreid netwerk van ondersteundende krachten. Onze tewerkstellingsconsulenten helpen je met het opstellen van jouw CV en motivatiebrief, onze consulent sociale vaardigheden is jouw redder in nood wanneer je jouw presentatieskills wil aanscherpen en ons netwerk van bedrijfscontacten bestaat uit meer dan 100 organisaties in Vlaanderen en Brussel. We doen er dus alles aan om jouw zoektocht naar werk vlot te laten verlopen en onze tewerkstellingscijfers zijn daar elk jaar opnieuw het bewijs van.

Praktijkgerichte opleidingen

Tijdens een opleiding bij INTEC BRUSSEL leer je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan als IT'er. Dat garanderen we. De theorie toetsen we steeds aan de praktijk in ons LABO dat uitgerust is met routers, switches, servers en pc's.  In de development opleidingen zijn theorie en praktijk met elkaar verweven in het coderen zelf. Wat INTEC BRUSSEL hierbij uniek maakt is de begeleiding tijdens dit gehele proces. We volgen elke cursist op de voet en springen bij waar nodig.

Getuigschrift en certificeringen

INTEC BRUSSEL vindt de toekomst van zijn studenten belangrijk. Daarom biedt ons opleidingscentrum een opmerkelijk aanbod van certificeringsmogelijkheden, afgestemd op de realiteit van vandaag én morgen. Een certificaat is hét bewijs bij uitstek dat je over de expertise beschikt van een bepaald praktijkgericht ICT-vakgebied en het is met die knowhow dat je kan scoren op de arbeidsmarkt. Omdat we een brug willen slaan tussen enerzijds opleiding en anderzijds de jobmarkt, betaalt INTEC BRUSSEL alle examenkosten van de studenten en dit tot 6 weken na de opleiding.

Download de nieuwe certificeringsmogelijkheden.

Voorwaarden en voordelen

Alle opleidingen bij INTEC BRUSSEL zijn gratis voor werkzoekenden. Daarenboven behoudt je bij het volgen van een arbeidsmarkgerichte opleiding (Programmatie of IT & Netwerken) jouw uitkering en krijg je jouw vervoersonkosten terugbetaald.

Volg ons de klok rond

Schrijf je in voor een opleiding en start nu je eigen verhaal!