Opleidingen worden geladen...
No image

Qfor label voor INTEC BRUSSEL!

  • Nieuws
  • 10/3/2019 1:52:27 PM

Wij zijn zeer trots om jullie mee te delen dat INTEC BRUSSEL ook dit jaar het Qfor label heeft gekregen.

Wat is het Qfor label?
Het Qfor label is een kwaliteitslabel dat wordt gegeven aan organisaties of departementen die voldeden aan een aantal vereisten. Het is een objectief en betrouwbaar certificaat dat gekend is over heel Europa.

Het kwaliteitslabel werd behaald door de bevraging van ex-cursisten van INTEC BRUSSEL.

Wij hebben dit kwaliteitslabel behaald met onderscheiding! Zo kregen we een algemene score van 6,06/7. Dit cijfer toont aan dat onze cursisten die bevraagd werden tevreden tot zeer tevreden waren over de dientsten van INTEC BRUSSEL.

De kwaliteit van de lessen was één van de zaken waar onze ex-cursisten zeer enthousiast over waren. Het feit dat er zowel theorie als praktijk werd gegeven, vonden veel cursisten een pluspunt.

“Ze (de instructeurs) zijn heel betrokken. Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Ze beschikken over een grote bagage aan kennis maar ook praktische vaardigheden, die ze bovendien heel goed en met heel veel geduld kunnen overbrengen.”

 

Verder werd er ook met lof gesproken over de tewerkstellingsconsulenten en hoe tevreden men was over de navolging. De navolging duurt 6 maanden en biedt de cursisten kansen om extra hulp te krijgen bij sollicitaties.

Ter afsluiting één van onze favoriete uitspraken: ‘Een nieuwe job, meer structuur in mijn leven en een vast inkomen. Ik heb mezelf kunnen verbeteren en dat is goud waard.’

Volg ons de klok rond

Schrijf je in voor een opleiding en start nu je eigen verhaal!