U bevindt zich hier: Alle opleidingen
Waarom kiezen voor een IT-opleiding bij INTEC BRUSSEL?

INTEC BRUSSEL biedt professionele en hands-on IT-opleidingen voor werkzoekenden aan. Droom je van een beroep met een toekomst, ben je gepassioneerd door technologie en steeds mee met de laatste trends? Dan zit je bij ons op je plaats.

We leiden je op korte tijd op tot een volbloed IT-specialist in het domein van jouw keuze. Binnen programmatie kan je doorstromen naar het beroep van Java of .NET Developer en leer je in no time gestructureerde web applicaties te bouwen.  Op dit moment organiseren we, naast onze reguliere trajecten, ook de HBO5-opleidingen waarbij je op het einde van je traject een graduaats- of HBO5-diploma krijgt.

Heb je eerder voeling met netwerken, server, security en het beheer van een computerpark dan is een beroep in het technisch/infrastructuur domein misschien wel iets voor jou. Je verwerft inzicht in hoe je een netwerk moet opzetten, onderhouden en beveiligen en leert hoe je de computerinfrastructuur kan beheren.

Doorheen de opleiding benutten we bovendien alle kansen om het beste uit jezelf te halen. We screenen je CV, bieden sollicitatiebegeleiding aan en werken je skills bij waar je het nodig vindt. Met als kers op de taart een eindproject, stage mogelijkheid  én verschillende speeddates met bedrijven die bij ons langskomen. Zo’n 100-tal bedrijven zijn ondertussen al overtuigd van de waarde van onze cursisten. Nu jij nog?

Doorheen het hele jaar organiseert INTEC BRUSSEL verschillende opleidingen om je op te leiden als Netwerkbeheer, IT- Technicus, syteembeheerder, security specialist, .NET of Java Developer. Schrijf je vrijblijvend in voor een infosessie en misschien ontdekken we samen jouw IT-talent!

*Als partner van VDAB bieden wij deze opleidingen gratis aan voor werkzoekenden.

*Indien je jouw opleiding niet terugvindt in ons keuzeaanbod, neem gerust contact op met ons of schrijf je in voor een infosessie waar we ons aanbod toelichten. 

Wij vonden een job deze maand: 

Pegah (Java), João (PC-taal), Merdan (Pc-taal), Didier (PC-taal), David (.NET), Audrey (PC-taal), Jawad (Systeembeheer), Admir (PC-taal), Mohamed (PC-taal), Radu (PC-taal), Ayman (PC-taal), Therence (PC-taal), Wissam (Systeembeheer),...

Lees meer...

Wij haalden een certificaat deze maand: 

Vu (OCA), Dieter (OCA), Frans (OCA), Tim (OCA), Jark (OCA), Ayman (CCENT), Said (CCENT), Hatem (CCNA)

Lees meer...

INTEC BRUSSEL cursisten aan het woord
woensdag 16 augustus 2017

Interview met onze cursisten Mustapha, Maureen en Lawrence tijdens de opleidingsbeurs 2017 in de AB.Lees meer ...
Email Address:  
Subscribe

       Website by Zeller